Etiketter

effektiv (6) tomat (6) pasta (5) enkel (4) glutenfri (4) ost (4) singel (4) barn (3) gott (3) halvfabrikat (3) hartler (3) högrev (3) nötfärs (3) pannkakor (3) parmesan (3) pesto (3) pizza (3) potatis (3) smör (3) svamp (3) ugn (3) vitlök (3) bacon (2) chorizo (2) enkelt (2) form (2) glutenfritt (2) hallon (2) hamburgare (2) johan (2) kvarg (2) kyckling (2) köpemat (2) lax (2) mat (2) mellanmål (2) olivolja (2) scones (2) tabasco (2) tid (2) FETA (1) baka (1) banan (1) basilika (1) blodkorv (1) blåbär (1) breakfast (1) brunsås (1) bröd (1) burgundisk (1) chili (1) chips (1) choklad (1) citron (1) creme fraiche (1) dröm (1) english (1) enångsgrill (1) falukorv (1) fish (1) fisk (1) fläskfile (1) fredag (1) frukost (1) färg (1) färs (1) glass (1) glutenfri.glutenfritt (1) grill (1) grillspett (1) gröt (1) halloumi (1) isbitar (1) jordgubb (1) jäst (1) kalops (1) kanel (1) kapris (1) kesella (1) kolhydrat (1) kryddor (1) kyl (1) köttfärs (1) lasagne (1) långkok (1) lövbiff (1) macka (1) mackor (1) mjölk (1) muffins (1) musli (1) nyttigt (1) oelek (1) pappa (1) persiljia (1) pommes (1) potatisbullar (1) potatissallad (1) rismjöl (1) röror (1) salami (1) sallad (1) salt (1) sambal (1) sidfläsk (1) socker (1) soja (1) stekfläsk (1) strand (1) strandmat (1) strössel (1) svartpeppar (1) termos (1) tonfisk (1) träning (1) varma (1) vin (1) vitkål (1) vitvinsvinäger (1) wallenbergare (1) ägg (1) öl (1)

måndag 14 oktober 2013

High Protein mellanmålsbullar

Kvargbullar
 
Tipstack Roland Lycksell
 
 
Ett nyttigt mellanmål som passar lika bra i väskan efter träningen som till em-kaffet på jobbet.
Att det går att variera i oänderlighet gör inte saken sämre.
 
 
Till 8 bullar.
 
 
1 burk Kvarg 0.1% fett( ICA är lite lösare än kesella)
1 dl yoghurt/fil ( vaniljyoghurt skadar inte)
2 ägg
3dl Dinkelmjöl
2dl Havregryn
1/2 dl linfrön
1 tsk salt
2 tsk bakpulver
Fyllning som kan varieras med olika frukter och kanske chokladknappar.
2 dl Frysta Hallon
3/4 dl Russin
 
Sätt ugnen på 225 grader. Rör ihop torra ingredienser i en bunke. Rör ihop blöta ingredienser i en annan större bunke. Rör ner de torra i de blöta.
Klicka ut 8 bullar på en plåt och platta till ca 1 cm tjocka.
Grädda i ugnen ( gärna varmluft) i 12-15 min eller använd termometer till innetemp 90+ grader.
 
Låt svalna och avnjut.
 
 

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar